Sauskom…

Mijn verzameling sauskommen breidt zich tot grote tevredenheid van mijn kant steeds verder uit,  je vindt ze inmiddels op meerdere plekken in de woonkamer en de keuken.

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Ik vind het altijd mooi om er een kaart bij te zetten, deze heb ik een hele tijd geleden eens gekocht bij Het Witte Luik.

IMG_4188
Home & Lifestyle 
Ik dacht met deze houten scharen bij de kringloop een paar oudjes te hebben gescoord, maar later zag ik ze ook bij Blokker liggen. Hier fungeert één houten schaar als kaarthouder…ik wist eerst even niet waar ik de kaart moest laten en vond daar in een handige oplossing.

IMG_4190

Was ik vorige week al blij verrast met twee awards, deze week kreeg ik ook een award van Anja van de blog "Thuis bij Anja". Ook deze award doet mij goed, maar omdat ik de eerder ontvangen awards al doorgegeven heb doe ik er verder niets mee. Maar Anja, ik wil jou bij deze wel heel hartelijk bedanken voor je lieve woorden en waardering!

Een fijne dag gewenst!


Lieve groet, Ingrid
You have read this article Woonaccessoires with the title Sauskom…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2011/02/sauskom.html. Thanks!

No comment for "Sauskom…"

Post a Comment