Met een kraam op een fair en mooie high tea kaarten…


Afgelopen weekend stond ik met mijn kaarten voor het eerst op een kleine  fair hier in de buurt. Het was een prachtige lokatie en het zag er allemaal bijzonder sfeervol uit.

IMG_2107

IMG_2102(let niet op de rommel onder de kraam hihi)

Hoewel ik om een plaats in de schaduw had gevraagd omdat ik niet weet wat de foto’s in de volle zon doen, leek dat eerst niet te lukken want het was een warme en zomerse dag! Uiteindelijk kreeg ik een redelijk mooi plekje (waar ik eerst wel maar later niet meer in de zon stond) en om schaduw te creëren heb ik  zelf maar een beetje provisorisch wat deksels omhoog gezet. 

Het is wel leerzaam zo’n eerste keer, want na deze praktijkervaring vind ik flessen wijn eigenlijk wel erg handig…het staat decoratief en je kunt er mooi een aantal kaarten tegen aan plaatsen. Ooit wil ik nog wel een (tafelmodel) kaartenmolen, ik hoop er bij de kringloop een keer tegen aan te lopen...

IMG_2104

IMG_2106
Helaas waren er op die dag veel andere activiteiten in de regio en viel het bezoekersaantal (mogelijk ook door de hitte en doordat het voor het eerst werd georganiseerd) tegen. Maar de reacties die ik kreeg waren erg positief en ik heb ook een aantal van mijn kaarten kunnen verkopen. Die contacten aan de kraam zijn sowieso erg leuk, je ziet dan goed hoe verschillend mensen zijn!

IMG_2100

IMG_2101
Jammer trouwens dat ik niet de tijd heb genomen om wat meer foto’s te maken want het huis lag prachtig aan het water en vlakbij de dijk!

IMG_2109

En let op...nu nog even een blik op alle nieuwe kaarten, waaronder de kaarten met foto’s van de high tea bij Madelief!!! Daar word ik persoonlijk telkens weer helemaal vrolijk van...die zijn (bescheiden bedoeld en met dank aan Madelief ) toch wel zó mooi!!!

De dubbele kaarten zijn (met enveloppe)  met ingang van direct te bestellen via mijn blog “Cards, made by Home & Lifestyle”. Niet alleen de high tea kaarten maar ook de kaarten met de Spaanse luiken zijn erg mooi en dan heb ik het nog niet eens over de olifantenkaart gehad. Sommige kaarten zijn zowel in blanco uitvoering als met tekst op de foto verkrijgbaar. De binnenzijde van de dubbele kaart is altijd blanco.

Op bovenstaande foto’s van de fair kun je trouwens goed zien hoe de kaarten er in werkelijkheid uitzien en hoe verzorgd ze worden aangeleverd!

MHC Felicitatie 19 watermerk

MHC Felicitatie 20 watermerk

MHC Felicitatie 21 watermerk

MHC Felicitatie 22 watermerk

MHC Lieve groet 05 watermerk

MHC Zomaar 06 watermerk

Voorlopig zullen dit de laatste kaarten zijn die ik toevoeg aan mijn kaartenblog, waar inmiddels meer dan 60 verschillende kaarten verkrijgbaar zijn.

MHC Beterschap 04 watermerk

MHC Beterschap 07-watermerk

MHC Felicitatie 09 man-watermerk
Een stijlvolle mannenkaart


MHC Felicitatie 12 watermerk
Voor de jarige botenliefhebber


MHC Felicitatie 15 Kind (meisje) - watermerk
Felicitatiekaart meisje


MHC Felicitatie 16 Kind (jongen) watermerk
Felicitatiekaart jongen

 

MHC Felicitatie 17 watermerk

MHC Uitnodiging 01 watermerk

MHC Uitnodiging 02 watermerk

MHC Veel geluk 02 watermerk

Op mijn kaartenblog staat alle informatie over het doen van een bestelling, daarbij is het heel handig om via de labels aan de zijkant van mijn kaartenblog een categorie kaart te selecteren, je ziet dan bijv. in één oogopslag alle felicitatiekaarten bij elkaar!


Een fijne dag allemaal!!

***
You have read this article Fotokaarten / Genieten with the title Met een kraam op een fair en mooie high tea kaarten…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2011/09/met-een-kraam-op-een-fair-en-mooie-high.html. Thanks!

No comment for "Met een kraam op een fair en mooie high tea kaarten…"

Post a Comment