Tag, you’re it!

Door Lia van de blog House of Seasons ben ik onlangs getagged! En alhoewel ik al vaker een aantal weetjes van mijzelf op verzoek heb mogen vertellen en er misschien niet veel interessant  nieuws overblijft, ga ik absoluut een poging wagen!

Lieve Lia…hier is mijn bijdrage!

TAG, you're it
1.
Mijn gezin staat op nummer 1. Als het met hen niet goed gaat, ben ik ook niet gelukkig. Ik vind het een hele eer om moeder te mógen zijn, dat is helaas niet iedereen gegeven!

2.
Ik ben gek op eieren, ik zou het liefst elke dag een paar gekookte exemplaren wegwerken, maar aangezien dat niet gezond schijnt te zijn hou ik mij in...zelfs met Pasen.

3.
Niet echt boeiend…maar ik heb geen galblaas meer. Elf jaar geleden – tijdens de vuurwerkramp in Enschede, zoiets vergeet je nooit – lag ik doodziek in het ziekenhuis met een zwaar ontstoken alvleesklier, waarvan een galsteen de oorzaak was. Ik heb het toen niet geweten, maar mij is achteraf verteld dat het kantje boord was omdat mijn alvleesklier op knappen stond. Na tweeëneenhalve week en een risicovolle operatie mocht ik het ziekenhuis verlaten, waarna het nog een paar maanden duurde voordat ik hersteld was.

4.
Het lijkt mij heerlijk om mooi te kunnen zingen of om goed piano te kunnen spelen. Maar als ik hier thuis mijn mond opentrek om een poging te wagen, krijg ik al snel het verzoek om met zingen te stoppen, dus ik vermoed dat ik weinig talent op dat vlak bezit hihiBedroefde emoticon!

5.
Ik verval nu in bekend nieuws, maar ik ben verslaafd aan bloggen en dankbaar voor alles wat het heeft gebracht. Het is zo’n positieve wereld en ik heb daardoor al zulke leuke en lieve mensen ontmoet…virtueel en in het echt!!

6.
Natuurlijk ben ik ook trots op mijn kaartenlijn en vind ik het nog steeds een hele eer dat mijn kaarten bij Lia in de winkel verkocht worden.

7.
Ik slik al jaren dagelijks medicijnen voor mijn hoge bloeddruk. De oorzaak hebben ze 17 jaar geleden niet kunnen vinden, maar 190/120 was wel erg aan de hoge kant! Van de stress kan het niet komen, want zo gestrest ben ik volgens mij niet…

8.
Mijn levensmotto: GENIET VAN ELKE DAG, zolang als het kan! En dan zit het genieten wat mij betreft vooral in hele kleine dingen, in een gezellig dagje uit met mijn vriendinnen....in het moois in de natuur en in lieve mensen om mij heen, die er daadwerkelijk voor ons zijn!

Home & Lifestyle

En dat lijkt mij een mooi motto om mijn tag mee te eindigen en deze dag mee te beginnen!

Nu zou ik de TAG door mogen geven, maar er zijn er al veel aan de beurt geweest, dus laat ik het hierbij…!

Ik wens jullie allemaal 

een hele fijne dag!!

Liefs, Ingrid

You have read this article Tag with the title Tag, you’re it!. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2011/09/tag-youre-it.html. Thanks!

No comment for "Tag, you’re it!"

Post a Comment