Christmas Cards…

De laatste tijd is mij een paar keer gevraagd of ik nog kerstkaarten voor mijn kaartenlijn zou gaan ontwerpen. Dat was ik inderdaad al van plan dus bij deze presenteer ik jullie mijn “Christmas Cards”. Ik heb er voor gekozen om de kaarten sober te houden…in lichte tinten en landelijke kleuren. Eén kaart is daarop een uitzondering: de kaart met bergthee...een mooie kaart met net iets meer kleur.

Onderstaande foto’s zijn van een watermerk voorzien, uiteraard is dat met de echte fotokaarten niet het geval. 


Kerst 01 
Kerst 01



Kerst 02 
Kerst 02



Kerst 03 
Kerst 03 (Engelse versie)



Kerst 04 
Kerst 04



Kerst 05 
Kerst 05 (Nederlandse versie)

Er is ook nog een nieuwe felicitatiekaart aan de collectie toegevoegd, dus deze laat ik meteen even zien.

Felicitatie 23


Mocht je een bestelling willen doen, klik dan even naar mijn kaartenblog, dat kan hier! Misschien zitten er nog wel andere kaarten bij, die je meteen aan je bestelling toe wil voegen…dat is uiteraard geen enkel probleem. Het maken van een keus gaat het makkelijkst aan de hand van de labels. Op mijn kaartenblog wordt bij Informatie en bestelwijze precies uitgelegd hoe je de bestelling aan mij door kunt geven.

Ik ben heel benieuwd naar jullie kerstreacties (want misschien lijken de foto's vlot geschoten, bij sommigen was het toch een hele klus)!


Een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

P.S. We hebben gisteren op de beurs Artistieke Handen een gezellige dag gehad, mede dankzij mijn oudste dochter die ook mee was! Er waren veel ohh's en ahh's bij de stand, maar opvallend veel mensen leken er vooral voor inspiratie te komen, zoals zij zelf aan gaven. Maar er zijn ook een aantal kaarten verkocht hoor, ook van alle kerstkaarten en dat vond ik erg leuk!!
You have read this article Fotokaarten / Kerst with the title Christmas Cards…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2011/10/christmas-cards.html. Thanks!

No comment for "Christmas Cards…"

Post a Comment