USA…

Nu we alle vier vrij zijn en onze vakantie is begonnen, tellen we af richting de dag van vertrek. De afgelopen jaren was Zuid-Europa telkens onze bestemming, maar dit jaar gaan we iets heel anders doen en dat vinden we best spannend.

Deze zomer is de oostkust van Amerika ons doel. We starten in New York, waar we vijf dagen zullen verblijven en hopelijk veel zullen zien. Ons hotel ligt dichtbij Central Park.

Central Park - New York
bron: internet

Vervolgens gaan we met een huurauto op weg en is het de bedoeling dat we in tweeënhalve week via Philadelphia, Washington, Roanoke, Charlotte, Charleston en Orlando in Miami uitkomen.

Al hebben we al aardig in beeld wat we tijdens de reis allemaal willen gaan zien en doen, tips blijven welkom. Het is er momenteel behoorlijk warm en met een hoge luchtvochtigheidsgraad zal het in het zuiden van Amerika klam aanvoelen. Gelukkig hebben we bij de meeste hotels een zwembad, zodat we geregeld een time out kunnen nemen en verkoeling kunnen zoeken.

Uiteraard ben ik van plan veel foto’s te nemen om jullie na thuiskomst te laten meegenieten van onze reis. Mocht ik vanwege de jetlag midden in de nacht klaarwakker zijn, dan kan het zijn dat ik jullie posten lees en een reactie achterlaat. Maar het bloggen zal vanaf ons vertrek op een laag pitje komen te staan...dan staat vakantie houden even voorop. We hebben nog nooit een soortgelijke reis ondernomen en hebben er enorm veel zin in…

Ik wens iedereen hele fijne en zonnige zomerweken en tot gauw…

Liefs, Ingrid

You have read this article USA / Vakantie with the title USA…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/07/usa.html. Thanks!

No comment for "USA…"

Post a Comment