Binnenkijken (05)…

Na eerdere details over de linkerzijde van de keuken bij deze zoals beloofd een totaalplaatje.


Home & Lifestyle

Aangezien onze keuken niet erg ruim is, ben ik erg blij met dit gedeelte van de keuken, waar de koelkast, de vriezer en de combi-magnetron in zijn verwerkt. In het middelste deel zit nog een smalle hoge kast, ideaal voor kleine rommeltjes.


Home & Lifestyle

De witte plank zit niet aan de muur bevestigd, aangezien dat een dunne wand is. We hebben een paar jaar geleden een soort houten bankje in elkaar geflanst, dat rust op het keukenblok. Op de eerste foto is dat duidelijker te zien dan hier.


Home & Lifestyle

Bij I.KEA haalden we een stang om aan de onderzijde van de plank vast te zetten…leuk om het één en ander aan op te hangen! Alhoewel de ruimte boven het keukenblok op zich functioneler gebruikt zou kunnen worden, vind ik zo'n plek in de keuken voor mijn accessoires toch wel heel erg fijn! En hoe meer kastruimte je hebt hoe meer je bewaart, terwijl er dan vaak ook spullen tussen staan die je zelden tot nooit gebruikt...dus dit is prima zo!


Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Liefs, Ingrid
You have read this article Keuken / Thuis / Woonaccessoires with the title Binnenkijken (05)…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/04/binnenkijken-05.html. Thanks!

No comment for "Binnenkijken (05)…"

Post a Comment