Nog even genieten in de tuin...

Nu het zonnetje deze dagen goed schijnt, neem ik het er nog lekker van als ik even de tijd heb om er bij te gaan zitten! Op de foto kijk je door de tuinpoort de achtertuin in....ik heb even een stoel op een zonnig plekje gezet! We wonen in een normale hoekwoning, maar het bijzondere aan het huis is dat we de achtertuin aan het water hebben.


We wonen hier al jaren, maar het water gaat nooit vervelen. In het voorjaar en de zomer zien we regelmatig moeder eend met kroost langskomen, de waterhoentjes blijven grappig en we verbazen ons nog steeds over de grote vissen die in het water zwemmen.

Achter in de tuin hebben we twee terrassen....meestal zitten we op het hoge vlonderterras (zie foto). Voor aan de rechterkant van het hekwerk zit een poortje, die je kunt openen om naar het vlonderterras onder aan het water te komen....daar zal ik een andere keer wel wat van laten zien!!
You have read this article Tuin with the title Nog even genieten in de tuin.... You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2009/09/nog-even-genieten-in-de-tuin.html. Thanks!

No comment for "Nog even genieten in de tuin..."

Post a Comment