Back from London…

Gisteravond laat zijn we teruggekomen van onze vierdaagse in Londen, na een reis van 7,5 uur (met metro en vooral trein). Hoewel het een lange zit was, is de trein als vervoermiddel goed bevallen. Om in Londen uit te komen reisden we met de Eurostar, die je vanuit Brussel-Zuid in twee uur naar Londen brengt. Bij de ticket - die je ontvangt na verplichte reservering - is de treinreis vanuit Nederland vanaf elk station inbegrepen, met uitzondering van het gebruik van de Thalys.

In Londen hadden we ons hotel in de wijk Bayswater. De wijk bestaat veelal uit statige Victoriaanse witte huizen die aan elkaar gekoppeld zijn. Het hotel lag niet ver van het metrostation vandaan, een ideaal uitgangspunt dus om de stad te verkennen. 

Home & Lifestyle

Deze mooie boompjes stonden op ons balkon. Het leek een droom om buiten te eten, maar het kwam er niet van want vooral de laatste twee dagen was het ronduit koud en miezerde het regelmatig. 

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Ingang hotel, boven de deur zie je een klein stukje van ‘ons’ balkon.


Home & Lifestyle


Home & LifestyleEen willekeurige straat in de wijk Bayswater.


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
De wandeling naar het metrostation was elke keer weer een feest, zoals je ziet is Bayswater een prachtige wijk om door heen te lopen.

Home & Lifestyle
Natuurlijk kwamen we naar Londen om veel te bekijken. Maar ohh…wat is dat vermoeiend zeg! Meestal gingen we rond 10.30 uur op pad en kwamen we uren later weer terug. Een warme douche en een goed bed deden dan gelukkig wonderen….

Home & Lifestyle
Londen is een mooie stad en we hebben nog lang niet alles gezien. De stad is schoon en de inwoners van Londen zijn bijzonder vriendelijk.  En uiteraard zijn de bekende rode dubbeldekkers en de beroemde zwarte Londense taxi’s beeldbepalend…


Wordt vervolgd!


***
You have read this article Er op uit / Genieten / Londen with the title Back from London…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/05/back-from-london.html. Thanks!

No comment for "Back from London…"

Post a Comment