Buitentafel…

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Werden we afgelopen weekend nog getrakteerd op een paar mooie herfstdagen, aan het eind van de week schijnt een koufront ons te naderen en kunnen de warme jassen écht van zolder worden gehaald. Een mooie nazomer lijkt er dan niet meer in te zitten, de temperatuur daalt zelfs naar waarden beneden normaal.

Op de buitentafel staat een bolchrysant in een zinken gieter. Als ik in augustus de bolchrysanten al bij tuincentra zie verschijnen, negeer ik ze het liefst maar nu – richting eind oktober – mag het. De appeltjes krijg ik jaarlijks van mijn schoonzus, ik vind het elke keer weer leuk om er mee te decoreren.

Ik hoop dat er niet al te veel regen gaat vallen in de komende weken, anders vrees ik dat de appeltjes niet zo lang mooi zullen blijven. In de zinken gieter bleken al gaatjes in de bodem te zijn geboord, dus de kans dat de chrysant door regen zal 'verzuipen' is gelukkig minder groot.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Ik wens je een fijne week!

Liefs, Ingrid

You have read this article Herfst / Tuin with the title Buitentafel…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/10/buitentafel.html. Thanks!

No comment for "Buitentafel…"

Post a Comment