Grespot…

Een aantal weken geleden ging ik naar de Potstal in Valburg, door de vakantie was ik er al een tijd niet meer geweest. Aangezien ik in Amerika amper woonwinkels tegen was gekomen en ik ook niet enthousiast werd van de woonbladen daar, kon ik wel weer wat inspiratie gebruiken.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

Alhoewel ik er al een keer eerder een grèspot had gescoord, zag ik ook deze keer weer een hele mooie. Toen ik bij thuiskomst vertelde dat ik bij de Potstal iets had gekocht, riep manlief dat hij hoopte dat het niet wéér zo’n grèspot was want die potten vond hij toch écht niet mooi :-(.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

Ik zat even in een lastig pakket en bereidde hem dus maar voorzichtig een beetje voor ;-). Gelukkig gedoogt hij veel dus ook deze pot kreeg een mooi plekje. Inmiddels staan er sinds een paar weken takken van de berenklauw in, ook ik ben gezwicht. Met de nieuwe tussenringen van mijn camera heb ik ook meteen maar een close-up foto gemaakt…daar zijn de kleine takken van de berenklauw bijzonder geschikt voor.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

You have read this article Bloemen / Woonwinkels with the title Grespot…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/09/grespot.html. Thanks!

No comment for "Grespot…"

Post a Comment