Richting strand en Esatto…

Afgelopen vrijdag kwamen we er eindelijk aan toe samen een dag naar het strand te gaan. We komen er graag maar veel te weinig, ook omdat het voor ons niet om de hoek is.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle


 
Home & Lifestyle



Home & Lifestyle
Alhoewel het eerst nog behoorlijk fris was, kwam het zonnetje later toch nog heel aardig door. Heerlijk om het zand aan je voeten en de zon op je huid te voelen! Bij een strandtent hebben we eerst koffie en chocolademelk gedronken, later hebben we er genoten van een heerlijke lunch. Dan is het voor mij ook een must om met blote voeten over het zanderige vlonderterras te lopen, daar krijg ik pas echt een zomers gevoel van ;-)!

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle
Toen het in de middag begon te betrekken, hebben we onze spullen gepakt om weer terug naar huis te gaan. Omdat we in de buurt waren hebben we dat gecombineerd met een bezoek aan Esatto by Ravensbergen Interieurs in Rijnsburg. Volgens Dineke van de blog Pure & White is dit een hele mooie winkel en dat konden we alleen maar onderschrijven. Esatto heeft ook een eigen blog (klik), waarvan de posten door Dineke worden gemaakt.
  Home & Lifestyle



Home & Lifestyle
Eigenaresse Carla praatte honderduit en vol enthousiasme over haar winkel en toen we de winkel verlieten, kregen we zomaar een paar bramentakken cadeau. Super lief en zoals beloofd op de vaas én op mijn blog gezet, nogmaals hartelijk bedankt Carla.

Het was een heerlijk dagje uit en we waren wat het weer betreft ook nét op tijd, de herfst komt nu toch echt dichterbij

Een fijne week!

Liefs, Ingrid

You have read this article Strand / Woonwinkels with the title Richting strand en Esatto…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/09/richting-strand-en-esatto.html. Thanks!

No comment for "Richting strand en Esatto…"

Post a Comment