Prachtcadeaus…

Allereerst allemaal heel hartelijk bedankt voor alle lieve reacties en gezellige e-mails, die ik heb gekregen naar aanleiding van mijn verjaardagspost. Ik ben er wel achter dat lijf en leeftijd bij een aantal van jullie wel iets los maakt en om sommige reacties moest ik ook vreselijk lachen! Op mijn kipfiletjes onder de bovenarmen reageerde één van jullie zelfs met de opmerking dat dat vergeleken bij haar niets voorstelde, want zij had er een hele kip...ha ha!

Op mijn verjaardag - afgelopen vrijdag - was het erg warm…overdag hebben we binnen gezeten met de deuren dicht, maar ‘s avonds was het heerlijk! Er is geen druppel regen gevallen, dus we hebben onze verjaardagen buiten gevierd en ik ben nog steeds aan het nagenieten…het was én heel gezellig én ik ben mega verwend!
 
Home & Lifestyle

Van vriendin Sandra kreeg ik deze mooie zinken bak in een rattan mand, voorzien van hedera en witte petunia’s en een prachtige “Welcome  to my Flower Garden” fles (al was dat laatste voor de zorg voor ons logeerhondje, die hier een paar weken geleden een aantal dagen is geweest).

Home & Lifestyle
 Vriendin Helga gaf mij dit prachtige fotolijstje cadeau…het komt uit de collectie van Riviera Maison en ik ben er erg blij mee  (bedankt lieve Helga…ik ga er een mooi plekje voor zoeken hoor)!

Ook kregen we een boekje over de Provence, een lief lantaarntje in de vorm van een vogelhuisje,  drie boeken van Stieg Larsson, cadeaubonnen en geld en werd manlief nog voorzien van een paar lekkere flesjes bier en een flesje ice-coffee!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Van manlief en mijn dochters kreeg ik trouwens “Das Sommerbuch”! Het stond al een tijd op mijn verlanglijstje…er staan zulke mooie foto’s in!

Hier een impressie…

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle   Foto’s, gemaakt uit het boek Wohnen & Garten – Das Sommerbuch

Hier kan ik toch zo van genieten! Ik pak het boek er ook telkens weer bij en krijg er maar geen genoeg van...! 
      Home & Lifestyle

Tot slot nog deze tuinlantaarn, die ik ook van manlief en de meiden kreeg!

Stuk voor stuk prachtcadeaus...
heerlijk om door iedereen zo verwend te worden!!

Een fijne dag!!
You have read this article Feest with the title Prachtcadeaus…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/07/prachtcadeaus.html. Thanks!

No comment for "Prachtcadeaus…"

Post a Comment