Make every day…


If possible…


Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

...make every day one to remember!

Dat is een mooi streven maar soms makkelijker gezegd dan gedaan. Als je in moeilijke omstandigheden verkeert, zijn er mogelijk dagen die je het liefst zo snel mogelijk zou vergeten, dan kan het elke dag een opgave zijn om te genieten.

In mijn vorige post vertelde ik over de foto’s van het Zeeuws knoopje, waarvan de kaart door een hospice is besteld. Daar reageerde Anne van de blog Ambrozijn en oude kant ook op. Zoals een aantal van jullie weten is bij Anne onlangs darmkanker ontdekt met plekjes op de lever.

Ik realiseerde mij toen dat als ik iemand op dat moment een kaartje had willen sturen dat Anne is. Anne is een bescheiden blogster, maar dat betekent niet dat zij geen steun in haar positieve strijd tegen haar ziekte kan gebruiken. Ook dan is een kaartje hard nodig, tenslotte staat haar wereld op zijn kop!

Home & Lifestyle

Mocht je haar adres willen, mail mij dan even (uiteraard heb ik hier Annes toestemming voor). Mijn e-mail adres is homelifestyle01@gmail.com. Wat zou het mooi zijn als Anne - ook op momenten dat zij het moeilijk heeft - zich door lieve kaarten en warme woorden gesteund voelt. 

Ook om je heen ken je waarschijnlijk mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken…
laten we ook hen niet vergeten!


Lieve groet, Ingrid
You have read this article with the title Make every day…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/01/make-every-day.html. Thanks!

No comment for "Make every day…"

Post a Comment