Vorig jaar heb ik met kerst een gerecht klaar gemaakt uit het boek Cucina Maria, een prachtig sober kookboek met gerechten uit de Italiaanse keuken.
Van menu 17 maakte ik het hoofdgerecht “Filetto di maiale con rosmarino”…dat klinkt geweldig en in al mijn bescheidenheid…het was ook erg lekker! Je kunt indien nodig al eerder de varkenshaasjes aanbraden en het sausje klaarmaken. Dat scheelt zowel in tijd als in rommel in de keuken op het moment dat de gasten er zijn. Vooraf had ik een rundercarpaccio en als nagerecht was er ijs.
Mocht je verlegen zitten om het recept, op onderstaande foto vind je de beschrijving.
Als je het gerecht gaat maken, laat je dan even weten wat je er van vond?
You have read this article Kerst /
Koken en bakken
with the title Cucina Maria. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2009/12/cucina-maria.html. Thanks!
No comment for "Cucina Maria"
Post a Comment