Een prachtige wandeling…

Nu onze meiden steeds meer hun eigen gang gaan, maken wij graag van de gelegenheid gebruik om er vaker met z’n tweetjes op uit te gaan (want meegaan met je ouders is kansloos, dat snap je wel).  We wonen niet ver van het bos, dus reden we vorig week zondag naar de Posbank, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Veluwezoom.

Home & Lifestyle

Vanaf het bezoekerscentrum in Rheden begonnen we stoer aan een wandeling van 5 kilometer…een uurtje dachten we en bovendien een makkie. Onderweg was er veel om van te genieten

Home & Lifestyle Home & Lifestyle Home & Lifestyle Home & LifestyleHome & Lifestyle Home & LifestyleHome & Lifestyle Home & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle 

Het was een stralende dag en de zon scheen volop, daarom hadden we ook een route gekozen die niet alleen door het bos liep...we wilden tenslotte ook de zon in ons gezicht voelen. Maar het was heuveltje op, heuveltje af…dus binnen niet al te lange tijd liep ik er rond met een hoofd waar geen enkele beschrijving aan voldoet hi hi.

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Daar ergens in de verte, rechts van het midden wonen wij…!


Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
  
Wat is het er mooi hè? De onzalige bossen klinkt wat onheilspellend, maar het is de naam van een eeuwenoud bosgebied in het Nationaal Park Veluwezoom.

Home & Lifestyle
   
Voor de zekerheid zijn we toch maar rechtdoor gelopen…
 

Home & Lifestyle Home & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle Home & Lifestyle Home & Lifestyle

Uiteindelijk waren we na veel klimmen en afdalen bijna twee uur later weer bij het startpunt terug. Mijn hoofd stond nog steeds op fase kookpunt, iets waar deze koeien vlak naast het bezoekerscentrum blijkbaar helemaal geen last van hadden.

Home & Lifestyle

Maar ik ga binnenkort weer, ik vind het zelfs verbazingwekkend dat we hier de afgelopen jaren zo weinig naar toe zijn geweest...

Fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Genieten / Herfst with the title Een prachtige wandeling…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/10/een-prachtige-wandeling.html. Thanks!

No comment for "Een prachtige wandeling…"

Post a Comment