Binnenkijken (04)

Jullie hebben even geduld moeten hebben voor deze binnenkijker, maar hier is ie dan.

Home & Lifestyle


Zoals eerder verteld gingen we in de kerstvakantie aan de slag met het idee van onze jongste dochter, iets waar onze oudste dochter mee instemde: slaapkamerruil. De jongste kreeg hiermee de grootste kamer van de twee, de oudste de kleinste.

Een hele klus, omdat het dus om twee slaapkamers ging en we voor één van de kamers een stukadoor hebben laten komen die meteen het schilderwerk verzorgde waardoor die kamer gedurende langere tijd ook helemaal leeg gemaakt moest worden. De zolder stond dan ook propvol.


Home & Lifestyle


Aan de andere slaapkamer – die jullie hier zien – hebben we veel minder hoeven (laten) doen. Via MP had onze oudste (17-jarige) dochter al een paar maanden eerder haar blik laten vallen op een Frans spijlenbed, type twijfelaar en ook al was haar aanstaande slaapkamer klein, dat bed wilde ze héél graag om heerlijk breeduit in te kunnen slapen. Persoonlijk had ik weinig problemen met haar wens (want ik vind haar bed helemaal geweldig)!


Home & Lifestyle


Het bed paste precies in deze kleine kamer! Je ziet dat er geen enkele speling meer is, aan beide kanten staan de poten van het bed strak tegen de plint. Op de witte linkerwand in de slaapkamer wilde ze graag een vlak – in dezelfde kleur waarmee de andere wand een paar jaar terug al was geverfd - om er daarna op schapjes een paar fotolijsten en een hart te kunnen plaatsen.


Home & Lifestyle


Het voorheen houtkleurige bureau had ze al, deze hebben we samen geverfd in de door haar gewenste kleur. Een aantal accessoires heeft ze zelf uitgezocht, ze wilde graag werken met (aqua)blauw.

Haar enige wens die vervolgens overbleef was een kast voor haar kleding en schoenen. Er was voor haar op zolder al wel kastruimte gereserveerd, maar het was uiteraard makkelijker om op haar eigen kamer ook over kastruimte te beschikken. Gezien het overgebleven hoekje kon de kast niet al te groot worden.


Home & Lifestyle


Aangezien ik al wat voorwerk had gedaan en onze oudste dochter er enthousiast op reageerde, trokken we een aantal weken terug met z'n tweetjes naar Old Basics in Kootwijkerbroek.


Home & Lifestyle

(Een knuffel in bed blijft fijn…ook als je inmiddels al wat ouder bent :))


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

(Huh? Volgens mij stond dit setje op zolder, voor verkoop op een rommelmarkt :))!


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Daar viel – na lang wikken en wegen want er stonden meerdere kasten die zij mooi vond – haar keus op deze prachtige lockerkast. De kast heeft een aparte sluiting, aan de bovenzijde zitten haakjes die de kastdeuren dichthouden.


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


We hebben er met z’n viertjes hard aan gewerkt en de oudste is helemaal blij met haar nieuwe kamer (...en haar moeder niet minder)


Een fijne week!

Liefs, Ingrid

P.S. Een post over de metamorfose van de andere kamer laat nog wel op zich wachten hoor, aangezien het klustempo hier niet altijd even hoog ligt. De puntjes moeten daar nog op de i worden gezet, er staan een bed, een bureau en een kast en alle wanden zijn van een hele mooie kleur voorzien, maar verder is het nog behoorlijk kaal. Maar ik laat het een keer zien…dat beloof ik!
You have read this article Interieur / Wonen with the title Binnenkijken (04). You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/03/binnenkijken-04.html. Thanks!

No comment for "Binnenkijken (04)"

Post a Comment