Ons vlonderterras in de tuin…


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Alhoewel het een paar weken terug niet altijd even zonnig en droog was, waren er gelukkig wel momenten dat ik even met de fotocamera de tuin in kon.

De meesten van jullie weten inmiddels wel dat onze tuin aan de achterzijde van het huis aan water grenst. Het huis zelf is een normale doorsnee hoekwoning, maar de ligging aan het water en het park geeft ons huis absoluut iets extra’s.

Bij mooi weer zitten we graag op het vlonderterras achter in de tuin.  Zo krijgen we het leven in en op het water mee en bovendien staat daar net iets meer wind als bij het huis, zodat het hier ook op warme dagen goed vertoeven is. Ook geeft het groen de nodige schaduw voor het geval we daar behoefte aan hebben.

Inmiddels wonen we hier ruim drieëntwintig jaar, maar onze tuin aan het water verveelt nooit en levert een bijdrage aan een heerlijk plekje heel dichtbij.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Een fijne week!

Liefs, Ingrid

* Namens onze oudste dochter ontzettend bedankt voor alle felicitaties in verband met het slagen, zo lief om te lezen! De vlag hangt nog steeds uit, ze heeft (en gelijk heeft ze) al de nodige feestjes gevierd. Woensdag is de diploma uitreiking (in toga)!

You have read this article Bloemen / Groen / Tuin with the title Ons vlonderterras in de tuin…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/06/ons-vlonderterras-in-de-tuin.html. Thanks!

No comment for "Ons vlonderterras in de tuin…"

Post a Comment