Tuintafel…

Zodra het maar enigszins mogelijk is, gaat bij ons de tuindeur open en leven we buiten. Als we lekker in de zon willen zitten, gaan we meestal achter in de tuin naar het vlonderterras aan het water, maar de maaltijden nuttigen we het liefst aan onze tuintafel, dichter bij het huis.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle



Home & Lifestyle
Vorig jaar stond hier bij de tafel een houten tuinbank die jarenlang dienst heeft gedaan, maar waarvan een houten spijl in de zitting was afgebroken. Aangezien een bank als nadeel heeft dat het (met meerdere personen) lastig aanschuiven is, besloten we deze keer voor vier losse stoelen te gaan.

Alhoewel we het liefst kiezen voor natuurlijke materialen, viel onze keus vanuit praktisch oogpunt op stoelen van kunststof. We hebben weinig bergruimte en dan is het makkelijk om de stoelen in de zomer buiten te laten staan, zonder dat ze direct worden aangetast door regen, zon en wind.

Het staat sfeervol en laten we hopen dat we deze zomer veelvuldig aan onze tuintafel het glas kunnen heffen en van een maaltijd kunnen genieten. Deze week hebben we daar hoe dan ook al een goed begin mee gemaakt!

Een fijn weekend gewenst!

Liefs, Ingrid

You have read this article Genieten / Tuin with the title Tuintafel…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/06/tuintafel.html. Thanks!

No comment for "Tuintafel…"

Post a Comment