Dadeltak…


Home & Lifestyle



Home & Lifestyle
Aangezien de takken van de berenklauw inmiddels begonnen uit te vallen en niet zo fraai meer oogden, wilde ik graag iets anders om de grespot mee te decoreren.

Bij Nouveau Vivre in Valburg zag ik een mooie dadeltak liggen, bijna elk jaar koop ik er daar wel één. Ze verkleuren snel maar drogen ook mooi in waardoor je er heel lang plezier van kunt hebben.

De grespot staat nu aan de rechterkant van de kast, op het houten krukje. De kleur van de dadeltak is inmiddels al aan het veranderen, de donkere kleur die de dadels straks gaan krijgen, vind ik gelukkig ook erg mooi.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle

Liefs, Ingrid

* Mocht één van jullie een bezoek aan de Potstal in Valburg brengen, heel iets verder (of iets terug) zit in een zijstraat dus woonwinkel Nouveau Vivre. Eigenaresse Manon en haar moeder runnen daar de zaak, het is altijd een plezier om er naar binnen te wandelen.
You have read this article Groen / Woonaccessoires with the title Dadeltak…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/10/dadeltak.html. Thanks!

No comment for "Dadeltak…"

Post a Comment