My best wishes…

Hoewel niet helemaal gepland toch nog een post van mijn kant, nu vandaag de uren, de minuten en seconden langzaam wegtikken richting het nieuwe jaar. Een jaar waarvan we niet weten wat het gaat brengen, maar waarvan we hopen dat gezondheid, liefde en geluk de boventoon zullen voeren.

Home & Lifestyle

Het jaar 2013 was voor ons als gezin een goed jaar, de positieve momenten en ervaringen voerden hier gelukkig de boventoon. Onze oudste dochter haalde het VWO diploma (voor haar was dit echt een hele knappe prestatie) en we genieten nog altijd na van onze geweldige vakantie in Amerika…een reis om nooit te vergeten en waarvan we nog altijd enorm blij zijn dat we deze stap genomen hebben.

Home & Lifestyle

Het jaar 2013 bracht niet alleen positieve momenten en ervaringen, maar ook (intens) verdriet, soms verwacht, maar ook heel onverwacht. Zo hebben lieve blogvriendinnen dit jaar moeten ervaren hoe moeilijk het is om een dierbare los te moeten laten en hebben andere blogsters en (stille) volgers zorgen, soms ook over hun eigen gezondheid of over de gezondheid van iemand die heel dicht bij hen staat. 

Home & Lifestyle



De woorden, welke zijn verwerkt in onderstaande foto, komen jullie mogelijk bekend voor want vorig jaar sloot ik daar ook mee af. Omdat ik de wensen hierin nog altijd mooi vind, wil ik deze ook voor het aankomende jaar aan jullie meegeven.

***

Home & LifestyleHave enough – an Irish Blessing


***

Ik wens jullie allemaal een hele fijne

jaarwisseling en nogmaals alle goeds voor 2014 toe!

Veel liefs, Ingrid
You have read this article Wijze woorden with the title My best wishes…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/12/my-best-wishes.html. Thanks!

No comment for "My best wishes…"

Post a Comment