Wintersfeerdagen bij De Briellaerd…

Op een mooie zonnige dag in augustus brachten we een bezoek aan het landgoed De Briellaerd te Barneveld, waar onder dezelfde naam een hovenierscentrum gevestigd is. Hier bevinden zich de tuingalerie met het ontwerpatelier, de tuinwinkel en enkele bezoekerstuinen!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Over dit landgoed had ik regelmatig iets gelezen in tuinbladen, vandaar dat mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Alhoewel het geheel (niet zichtbaar op deze foto's) tijdens ons bezoek rommelig oogde, is het een prachtige lokatie en stonden er in de landgoedwinkel hele mooie spullen.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Aankomend weekend (6 & 7 december) kun je naar het landgoed voor de Wintersfeerdagen. De tuinwinkel staat dan in het teken van de wintersfeer, er zijn volop sfeermakers voor binnen en buiten met diverse proeverijen en vrijdagavond 6 december is De Briellaerd volop in kaarslicht gehuld!

De kerstmaand is gisteren begonnen, maar voordat we het huis in kerstsfeer gaan brengen, is er eerst nog pakjesavond. Voor degenen die het vieren: veel plezier!

Ik wens iedereen een fijne week!

Liefs, Ingrid

You have read this article Er op uit with the title Wintersfeerdagen bij De Briellaerd…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/12/wintersfeerdagen-bij-de-briellaerd.html. Thanks!

No comment for "Wintersfeerdagen bij De Briellaerd…"

Post a Comment