De schutting…

Onze schutting verdiende een flinke opknapbeurt. We wilden de schutting eigenlijk vervangen, maar daar was onze buurvrouw niet zo voor. En begrijpelijk, want doordat zij haar schutting aan de schaduwzijde heeft, ziet het er in haar tuin nog best goed uit. Dus werd het beitsen, waarbij we kozen voor een grijze variant. Ook al zijn op deze foto een aantal planken al geschuurd…neem van mij maar aan dat ie er voor die tijd echt niet uit zag!

Home & Lifestyle
 Aan de hand van kleurstalen van Histor bepaalden we welke kleur beits we op de schutting wilden, maar dat was best lastig. In de woonkamer ziet een kleurstaal er heel anders uit dan buiten bij zonlicht en ook al hadden we de kleurstaal tegen de schutting aangehouden…na de eerste laag en een nachtje slapen, werd ik er niet blij van. Zonde van twee en een halve liter beits, maar er jaren tegen aankijken terwijl ik mij er aan stoor, is ook niets…dat ging hem dus niet worden!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

De tweede laag  (Histor Graaf beits S 8502 B) werd een stuk donkerder en daar was ik dik tevreden mee! De planken van de schutting verspringen, maar gelukkig konden we de meeste planken aan onze kant los schroeven, waardoor het geen probleem was om de achterste planken te beitsen. Aan de zijde van de buurvrouw is geen spatje grijs te bekennen…dus klop, klop, schouderklop hi hi…dat hebben we netjes gedaan.
  Home & Lifestyle
 En dit is na de derde laag beits het eindresultaat…een heel verschil met de eerste foto!  De wit-paarse petunia’s staan er mooi bij en geven de schutting wat extra kleur!
   Home & Lifestyle
Nu kunnen we verder met de kleine overkapping naast het huis…die willen we ook in deze kleur beitsen, zodat het een mooi geheel wordt.

Een heel fijnPinksterweekend gewenst!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Tuin with the title De schutting…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/05/de-schutting.html. Thanks!

No comment for "De schutting…"

Post a Comment