Voorjaarsbloemen in style…

Een paar weken terug kwam Marjolijn van de blog The style of Miss M een bakkie thee bij mij doen. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik bij haar op ziekenbezoek zou gaan omdat zij onlangs een operatie heeft ondergaan, maar ze had het thuis wel een beetje gehad en vroeg of ze hier naartoe mocht komen….uiteraard mocht dat, gezellig! Ze nam een heel lief voorjaarsboeket mee…om vrolijk van te worden!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Marjolijn en ik hebben elkaar door het bloggen leren kennen. Door haar posten kwam ik er achter dat we in hetzelfde dorp wonen en een tijd geleden liepen we elkaar in het kleine winkelcentrum van het dorp tegen het lijf.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Het is dan zo leuk te ervaren dat het klikt! Nadat we vorig jaar samen naar de Potstal zijn gegaan en daar Corine, Lia en Hetty hebben ontmoet en in de buurt hebben genoten van een gezellige lunch, maakten we al gauw de afspraak om een keer bij elkaar aan te waaien.

Home & Lifestyle

We kwamen duidelijk tijd tekort dus dat doen we binnenkort gauw een keer over.

Home & Lifestyle

Bloggen blijft een bijzonder fenomeen en het heeft al veel moois voortgebracht! 
Lieve Marjolijn, tot gauw en nogmaals bedankt voor je prachtige tulpen!

 

Een fijne dag allemaal!

 

Liefs, Ingrid

You have read this article Genieten / Vriendschap with the title Voorjaarsbloemen in style…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/02/voorjaarsbloemen-in-style.html. Thanks!

No comment for "Voorjaarsbloemen in style…"

Post a Comment