Onze tuin (01)…

 Home & Lifestyle
De schittering van het water op een zonnige dag, met op de achtergrond het park.


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

~
Home & Lifestyle
Degenen die mijn blog al langer volgen weten dat onze achtertuin aan het water gelegen is. We wonen in een hele gewone hoekwoning, maar het water aan de achterzijde heeft voor ons absoluut een meerwaarde en na al die jaren ervaren wij dat nog steeds niet als gewoon…tenslotte zit niet iedereen zo vrij aan de achterkant van het huis. In de zomer waan je je op vakantie, in de winter (al wil ik het daar eigenlijk helemaal niet over hebben ;)) kunnen we bij flinke vrieskou zo het ijs op.

Bij het water hebben we een vlonderterras boven het talud. Dit terras ligt wat hoogte betreft gelijk aan de tuin, maar we kunnen er ook een paar treden naar beneden…daar ligt nog een klein vlonderterrasje waar je ook kunt zitten.

Hier op het hoger gelegen terras staat deze stoel op een plekje, waar het met warme dagen goed uit te houden is, lekker in de schaduw.

Door het achter het water gelegen park lopen wandel- en fietspaden, die het dorp verbinden met de dijk, gelegen aan de buitenkant van het dorp en slechts een paar honderd meter bij ons vandaan. Net als in de winter wordt er in de zomer volop gebruik van gemaakt, maar aangezien er naast die paden dan dichtbegroeide struiken staan, hebben wij in de tuin voldoende privacy.

Mochten we ooit gaan verhuizen, dan denk ik dat ik onze tuin aan het water het meest zal gaan missen, want daar genieten we elk jaar weer enorm van!

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Een fijne dag!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Bloemen / Tuin with the title Onze tuin (01)…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/06/onze-tuin-01.html. Thanks!

No comment for "Onze tuin (01)…"

Post a Comment