Onze tuin (03)…

Als je vanuit de woonkamer onze tuin binnenstapt, vind je dit tuinhuisje aan de rechterzijde. Onmisbaar, aangezien we verder alleen aan de voorzijde van het huis nog een kleine schuur hebben en opbergruimte dus beperkt is.

Home & Lifestyle
Het tuinhuisje heeft de afgelopen maanden een flinke opknapbeurt ondergaan en ziet er weer uit als nieuw.

Home & Lifestyle
Zo zag het huisje (dat er inmiddels elf jaar staat en waar we al die tijd niets aan gedaan hadden) er begin april uit, wat een verschil hè? Het bruine houtwerk, dat ik al een hele tijd niet mooi meer vond, is door de schilder van dezelfde kleur grijs als de schutting voorzien en manlief heeft het ‘witte’ houtwerk weer echt wit geverfd.

Home & Lifestyle
Rechts naast het tuinhuisje hebben we nieuwe hortensia’s geplaatst, twee naast elkaar in de hoop dat dat mooi in elkaar groeit en de komende jaren een zee van bloemen gaat geven.

Home & Lifestyle
Voor het tuinhuisje staat een zinken tafeltje met steigerhouten blad. Het blad hebben we er vorig jaar zelf op bevestigd omdat het originele hout compleet krom getrokken was. Het steigerhout is inmiddels al mooi verweerd.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Aan de haak aan de buitenwand van het tuinhuisje ontbreekt hier op de foto nog mijn ijzeren mand. Deze hangt er inmiddels trouwens weer, gevuld met kleurrijke bloemen die mooi afsteken tegen de witte wand.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid
You have read this article Bloemen / Tuin with the title Onze tuin (03)…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/06/onze-tuin-03.html. Thanks!

No comment for "Onze tuin (03)…"

Post a Comment