Een lik verf…

Op het moment dat het terras laatst flink met de hogedrukreiniger onder handen werd genomen, werd ook dit tafeltje schoon gespoten. Maar ondanks de kracht van het water ging de groene aanslag er niet af, waardoor ik op het idee kwam om het tafeltje een lik verf te geven.

Home & Lifestyle
Ik had nog een restant over van de grijze beits die we voor de schutting en de tuindeur hadden gebruikt en ben erg tevreden over het resultaat. Voorheen had ik er veel meer spulletjes op staan, maar nu ik ook buitenshuis pogingen onderneem om het rustiger te houden, heb ik het bij twee mooie tuinpotten (afkomstig van Room17) gevuld met lavendel en een lantaarn gehouden.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle
Ik heb geen idee hoelang het mooi blijft, maar dat zie ik dan wel weer. Voor nu past deze kleur in ieder geval veel beter bij het geheel, ik zal nog wel eens een totaalplaatje van de tuin laten zien waarop je dat nog beter kunt beoordelen.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend!

Liefs, Ingrid

You have read this article Tuin with the title Een lik verf…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2013/05/een-lik-verf.html. Thanks!

No comment for "Een lik verf…"

Post a Comment