Zomers verlangen…

De lente mag van mij nog heel lang duren, maar ik kan mij ook verheugen op zwoele zomeravonden, waarbij we lang nadat de duisternis is ingevallen buiten kunnen zitten op het terras…misschien komt dan ons egeltje wel weer te voorschijn en trippelt het in het donker weer heel voorzichtig tussen de plantjes door!

Home & Lifestyle

Natuurlijk worden er dan ook kaarsjes aangestoken…zonder bloesem weliswaar, maar tegen die tijd kunnen we genieten van mooie zomerbloeiers in de tuin en van de bloemen, die ik de komende weken nog ga zaaien!

Home & Lifestyle

Het afgelopen weekend zijn we druk geweest in de tuin! De schutting is klaar - na alles drie keer van een dekkende beits te hebben voorzien, het resultaat volgt in een andere post - en manlief heeft de hele tuin schoon gespoten met de hogedrukreiniger. De tuin maar ook het vlonderterras achter bij het water zijn er zo van opgeknapt!

Home & Lifestyle

Toen we tussendoor even een rustmomentje namen, kwam onze lieve buurvrouw er aan getrippeld. Of we zin hadden in haar bakkunsten…nou, dat hoef je hier geen twee keer te vragen!

Home & Lifestyle
 Home & Lifestyle
 Home & Lifestyle  
Super lief en wat ziet het er vrolijk uit!! Ze had  heerlijke vruchten-frambozen muffins gemaakt…mmm, wat waren ze lekker!

In één van mijn volgende posten krijgen jullie een kleine rondleiding door de tuin…onze tuin is niet groot, maar wel mooi gelegen aan het water...

Een fijne dag...en veel plezier morgen!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Genieten / Tuin with the title Zomers verlangen…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/04/zomers-verlangen.html. Thanks!

No comment for "Zomers verlangen…"

Post a Comment