Musseninvasie…en een liefdesnestje!

Kunnen jullie je nog herinneren dat we een paar weekenden terug een hele natte zondag hadden met veel plensbuien? De regen was niet aangenaam, maar we werden hier wel op een ware musseninvasie getrakteerd, wat een mooi schouwspel opleverde.

Ik vermoed dat het hout van de tafel na de regen door de zon lekker werd opgewarmd, zodat dit voor de mussen een warm thuis werd. Met de camera legde ik heel voorzichtig van binnen uit een aantal musjes tijdens hun bedrijvigheid vast.

Home & Lifestyle     Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
 
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
We vinden het dit jaar trouwens opvallend hoeveel mussen we telkens in de tuin hebben! Gisteren zaten er wel 20...dat hebben we andere jaren nooit zo gehad!

Het kan in ieder niet van 17 jaar geleden komen...want toen was 10 juni een hele, hele warme dag en vielen de mussen van het dak! Dat was onze trouwdag en o...wat hebben we het warm gehad zeg! Ruim 35 graden en deze - toen nog jonge - dame wilde zo graag een jurk met een lange mouw en blote schouders...ik kreeg 's avonds na het feest mijn jurk bijna niet uit, alles was helemaal vastgeplakt! Maar ondanks de hitte zat er tijdens de feestavond op een gegeven moment niemand meer op zijn stoel, wat was dat gaaf zeg! Zelfs de aanwezige "bejaarden" stonden op de dansvloer! Een prachtige dag, maar ook prachtige jaren om op terug te kijken, waarin naast lief ook leed werd gedeeld en de komst van twee prachtige dochters nog steeds als een bekroning wordt ervaren!


Ik hoop dat we dit weekend een gaatje kunnen vinden om even lekker met z'n viertjes uit eten te gaan!

Een fijne dag gewenst!

Lieve groet, Ingrid

You have read this article Liefde / Natuur with the title Musseninvasie…en een liefdesnestje!. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/06/musseninvasieen-een-liefdesnestje.html. Thanks!

No comment for "Musseninvasie…en een liefdesnestje!"

Post a Comment