Welcome to my garden…

Via de woonkamer kan ik naar de achtertuin, maar ook aan de zijkant van het huis loopt een pad. Dit pad loopt naar de tuindeur…en toevallig staat deze al open!

Home & Lifestyle

Als het mooi weer is, zitten we meestal achter op het terras bij het water! Loop maar mee, er staan al stoelen voor ons klaar!

Home & Lifestyle
Het is een heerlijk plekje om warme dagen door te komen. Als het te warm is, zorgt de parasol voor schaduw, zodat we het er toch goed vol kunnen houden!

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle 
De tafel kochten we laatst bij Ikea. De tafel bleek uitverkocht en alleen deze tafel stond er nog, als showmodel. We mochten de tafel meenemen en werden er mee naar de koopjeshoek gestuurd. Daar zouden ze er wel een leuk prijsje van maken...en voor € 25,= ging ie mee!

Home & Lifestyle

We wonen er dichtbij, dus voordat ik het in de gaten had, stond de tafel al op het terras! Ik ben er helemaal blij mee…je snapt waar je mij de komende dagen kunt vinden!

Geniet lekker van het mooie weer!


Lieve groet, Ingrid

You have read this article Tuin with the title Welcome to my garden…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/06/welcome-to-my-garden.html. Thanks!

No comment for "Welcome to my garden…"

Post a Comment