High tea…

De wonderlijke wereld van het bloggen zorgde ervoor dat ik vorige week woensdag samen met Hetty (Faire un songe) het huis van Corine (Thuis) binnenstapte, waar Lia (I found my home) al lekker zat te genieten van een kop koffie.

In de sfeervolle woonkamer van Corine werd het eerste uur besteed aan bijpraten, waarna we vervolgens de weg overstaken voor een bijzonder geslaagde ‘high tea workshop’ bij overbuurvrouw Pauline.

Home & Lifestyle

Pauline verwelkomde ons met bovenstaande schaal - waar door ons al het één en ander van gegeten was op het moment dat ik er een foto van maakte - en een drankje naar wens, waarna we met z’n viertjes aan de slag gingen. En al werd er lekker gekletst en gelachen, er werd ook hard gewerkt waardoor het arsenaal aan schalen met overheerlijke hapjes zich gestaag uitbreidde...

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
 De afspraak was dat we bij Corine thuis het eindresultaat zouden testen, vandaar dat we een paar uur later weer de weg overstaken, deze keer met onze handen vol ;).

Nadat alles op de sfeervol door Pauline aangeklede tafel was uitgestald, kon de high tea zelf écht beginnen.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Al zie je op de foto’s vooral de hartige hapjes, ook de scones met cloted cream en lemon curd kwamen op tafel, net als de roze cupcakes, de bonbons en de honing noten taart!

En wat is het dan enorm leuk om te ervaren dat de hapjes overheerlijk waren, de tijd ongemerkt voorbij vloog en we al etend, thee drinkend, pratend en lachend een hele gezellige dag hadden, dankzij dit erg leuke initiatief van Corine, de ontspannen begeleiding van Pauline en de wonderlijke wereld van het bloggen!!

Liefs, Ingrid
You have read this article Genieten / Vriendschap with the title High tea…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/09/high-tea.html. Thanks!

No comment for "High tea…"

Post a Comment