Eindelijk af…


Home & Lifestyle
Je hebt soms van die klusjes die je eigenlijk graag al lang geleden had willen afronden, maar waarbij het om de één of andere reden uiteindelijk ongewenst lang duurt voordat het zover is. Dat gold ook voor onze kleine overkapping naast het huis, maar nu is het dan eindelijk af.

Home & Lifestyle
Zo was het kort voordat we met het laatste schilderwerk begonnen…

De deur, het gedeelte links daarvan en de schutting in de tuin waren twee jaar geleden (al!) in een mooi donkergrijs jasje gestoken. We moesten toen alleen dit rechterdeel nog schilderen, maar elke keer kwam er wel iets tussen. De rode kleur van de overkapping was nog van de vorige bewoner van het huis.


Home & Lifestyle
 
Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Met twee personen kun je er net zitten en veel meer ruimte is er niet, ook omdat het de doorloop is naar de zijkant van de woning, waar de groene en grijze container staan opgesteld en waar de tuinslang aan de wand bevestigd is. Tijdens warme dagen is dit echter een heerlijk plekje voor het moment dat er een korte regenbui overlangs komt, dan zit je hier lekker droog. Ik draai dan vaak de stoel wat bij, zodat ik toch mooi de tuin in kan kijken. 

Deze klus is nu dus eindelijk af en uiteraard direct van het to-do-lijstje verwijderd...ondertussen ben ik bijzonder tevreden over het resultaat :) !


Fijn weekend!

Liefs, Ingrid

You have read this article Tuin with the title Eindelijk af…. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2012/09/eindelijk-af.html. Thanks!

No comment for "Eindelijk af…"

Post a Comment