Schilderklus...

Laatst zag ik bij de kringloop dit kastje staan. Zowel het kastje als het formaat maakten mij meteen enthousiast! Ik zocht op marktplaats al langer naar een kastje met een breedte van ongeveer 70 cm en nu stond hij er ineens!


Home & Lifestyle
Het kastje kon wel een stofbeurt gebruiken en al zie je het op de foto niet zo…het hout was ook niet meer zo fraai van uiterlijk. Dus dat werd vloeibaar schuren (= met een goedje het hout inwrijven) en vervolgens vier keer een laagje verf aanbrengen.

Home & Lifestyle
Met het resultaat ben ik heel tevreden…alleen moet ik nog mooi beslag vinden, de bekende bouwmarkten hadden niet wat ik zocht! Voorlopig heb ik het oude beslag nog maar even aangebracht!

Home & Lifestyle
Waar ik ook blij mee ben is het boek “Romantiska Hem & Inspiration i vitt”. Een prachtig boek van twee Zweedse blogdames, waarin prachtige foto’s staan. Helaas snap ik niets van de Zweedse taal, maar de foto’s maken dat meer dan goed.

Home & Lifestyle



Home & Lifestyle 

Het kastje kan nu naar zijn plek….! Ik ben benieuwd hoe het staat!

Ik wens je een fijne week!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Boeken / Kast with the title Schilderklus.... You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/02/schilderklus.html. Thanks!

No comment for "Schilderklus..."

Post a Comment