Toscane...

Toen de kinderen klein waren, gingen we vaak in Nederland op vakantie, maar op de een of andere manier lukte het ons altijd om heel veel regen in de koffer te stoppen! Diverse vrienden vroegen voordat ze gingen boeken zelfs eerst wanneer wij waar op vakantie naar toe gingen, dan gingen zij de andere kant op ha ha! Dat slechte weer waren wij op een gegeven moment zo zat... we besloten naar Italië op vakantie te gaan! Heerlijk....prachtig weer, bijna geen regen....voor ons het ideale land.

De onderstaande foto’s zijn van onze vakantie in 2007. Het is nog niet eens zo lang geleden, maar wat zijn de meiden veranderd zeg! We zaten toen in de buurt van Reggello, in de provincie Florence in de regio Toscane. Het was een prachtige locatie...!

Een impressie...

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Er zat een manege bij en aangezien Lisanne en Marcella allebei op paardrijden hebben gezeten, mochten ze een paar lessen nemen. Dat hebben we geweten…door een communicatie-fout waardoor de instructeur dacht dat Lisanne in Nederland al gesprongen had, nam ze in galop een hindernis…ze viel ervan af, bleef vervolgens urenlang overgeven en werd uiteindelijk opgenomen in een ziekenhuis. Met z’n tweeën hebben we daar een nacht doorgebracht, gelukkig mocht ze de volgende dag naar huis toen uit een hersenscan en andere onderzoeken bleek dat er niets ernstigs was. Je begrijpt dat de opluchting groot was.

Home & Lifestyle

Bovenstaande foto vind ik super… het is zo sfeervol, op en top Italiaans en genomen tijdens ons bezoek aan Arezzo, net als onderstaande foto!!

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Omdat we nu vijf jaar achter elkaar naar Italië zijn geweest, denken we er over om deze zomer eens naar een ander land te gaan. Toch kriebelt het weer als ik deze foto’s zie …

Ik wens je een fijne week!

Lieve groet, Ingrid
You have read this article Italië / Vakantie with the title Toscane.... You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/02/toscane.html. Thanks!

No comment for "Toscane..."

Post a Comment