Postes 98 – winters plekje

Dit is mijn plekje op de grond, waar ik in de winter graag mag zitten om te lezen of tv te kijken. Deze kussens liggen voor de radiator en naast de steigerhouten tafeltjes.

Home & Lifestyle
Om te voorkomen dat ik mijn vel verbrand, zet ik het grijze kussen in mijn rug en wel  zodanig dat ik nog voldoende warmte voel van de radiator. Met een kop thee, een woonblad en kaarsjes aan kom ik er mijn tijd wel door. Alleen het overeind komen…de jaren beginnen te tellen en dat is nog wel eens lastig na een lange zit!

Home & Lifestyle

Ik kocht het grijze kussen laatst bij Nouveau Vivre in Valburg. Mocht je daar zijn, ga dan ook even naar de Potstal die er vlak om de hoek zit. Als je van de laatste winkel meer wilt weten en alvast wilt genieten van de winkel, klik dan hier voor een eerdere post over De Potstal.
 
Home & Lifestyle
De onderste twee witte kussens (het lijkt één kussen, maar het zijn er twee) gebruikt mijn jongste dochter vaak. Ze sleept de kussens richting televisie, plaatst ze achter elkaar zodat ze er lekker kan liggen en een heerlijk plekje heeft om tv te kijken. 

Home & Lifestyle
Ik wens je een heel fijn weekend!


Lieve groet, Ingrid
You have read this article Interieur / Woonaccessoires with the title Postes 98 – winters plekje. You can bookmark this page URL http://casado-safado.blogspot.com/2010/01/postes-98-winters-plekje.html. Thanks!

No comment for "Postes 98 – winters plekje"

Post a Comment